Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

August 14, 2011

Potluck Iftar Edisi 2011

.
.
.

acara tahunan with uniten besties.

this year kitorang decide buat potluck aje since mencari2 buffet takde yang best and dah 3 tahun asik buat bbq aje, so tahun ni kita tukar! :)

kalau tahun-tahun sebelum ni semua event buat kat merpati, tahun ni since urs truly dah menjadi puan so boleh lah buat di rumah kami aje. best! first time ramai-ramai datang rumah:D

so berpungpangpungpang lah kami di fb berbincang menu

senarai menu yang di decide semua:)

tak banyak amik gambar makanan pun, almaklumlah bulan puasa tunggu nak ngap makanan jer. tak pikir lain dah.hehe



menu tuan rumah. spaghetti . aci tak pilih menu simple jer.hehe




 Photobucket

Photobucket
separuh daripada menu. tak snap semua

Photobucket
nom nom nom~

Photobucket
nom nom nom~ senyum~ nom nom nom balik~

Photobucket
geng berasap

Photobucket
Photobucket
edisi family potrait :p

Photobucket
edisi keluarga bahagia melihat album bersama. haha
- dah 7 bulan kawen baru diorang dpt tengok album kawen. padahal album tu ade je dalam kereta, tapi tak tunjuk2 gak time jumpa.-

after dah settle semua, lepak-lepak rilex-rilex it's muvee time!

 kitorang tutup lampu semua pasang cite hantu.

Photobucket
muka happy sebelum start takut:p

Photobucket
masing-masing dah start kusyuk

ingatkan tengok cite antu ramai-ramai takde lah takut sangat kan. tapi tak jalan, seram jugak. ramai-ramai baring kat ruang tamu pun boleh menjerit2 lagi.memang dasar penakut haku ni.haha

Photobucket

kitorang tengok cite insidious.
sumpah banyak seram. banyak kali terkejut. hantu dia scarryy siot.mana aci hantu pergi kejar2 orang. sakit jantung.huhu




penat
tapi
hari yang happy!

:)



0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©