Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

May 30, 2011

SUJU M mini konsert

ceh tajuk cam lah pergi tengok konsert tu. haha.

ok sabtu lepas sempat pergi menyinggah ke hari belia di putrajaya. ramai gila org woooo. mungkin sebab dh faktor umur yg meningkat KOT *sobs* tak berapa minat lah duduk bersesak-sesak dengan orang ramai. tapi sebab adik-adik nak pergi. kakak& abg ipar yang baik ni pun bawak lah dirog pergi.

tapi kitorang stay sekejap je. jalan,jalan and jalan sampai ke jom heboh pastu balik. tingglkan adik kt situ sebab dia yang semangat nak tengok SUJU M kesayangan dia. konsert malam. memang hakak dia ni malas nak menunggu. adalah lebih baik balik rumah dan layan konsert af detik hati kakaknya ini.hahaha


ini dia muka-muka yang pantang cuti sekolah mesti datang bertandang.hehe

jalan sekejap duduk

ehem . kakak dan abang ipar yang baik. ehem



cubaan kononnye aku ramai awek.gila cool. KONON



jalan sekejap duduk lagi *haha*


SUJU M. adik ade rekod video, sumpah tak paham, dia cakap sikit jer orang menjerit. last-last rasa orang jerit je lebih. haha.

ini dia muka budak semangat menanti kumpulan kegemaran. yang si kecik tu terpaksa berkorban temankan kakak dia yg excited sorang-sorang takde sape nak join.haha


ok itu jer lah cerita hujung minggu lepas. dah 5 minggu berturut-turut orang datang bertandang ke rumah setiap minggu. this week family in law pulak nak datang. meriah rumah ai. hehehe



read more...

May 23, 2011

Movie : Nur Kasih

ok harini nak reveiw sikit pasal movie yang disukai ramai , Nurkasih The Movie -> mood tengah rajin. ehemm

semalam sempat lah menjengah ke alamanda menonton NKTM, seperti biasa panggung mesti lah penuh kan:) and NKTM adalah sangat best. untuk yang follow drama mesti rasa sangat puas hati.

sedih ok NKTM, rasanya all the way cerita sedih. rasa sebak je sepanjang masa. hampir-hampir nak menangis tapi tak jadi sebab faliq asik nak gelakkan yours truly nangis. sekejap2 kang dia check ujung mata yours truly ade air mata ke tidak pastu nanti dia gelak slow-slow kat sebelah.potonggg tau laki haku ni! sentap air mata tu nak kuar. dah yours truly kena control macho.hahaha 

lakonan semua pelakon adalah mantap seperti biasa lah kan macam dalam drama diorang. tapi lakonan @tiztiztiz adalah sangat-sangat best ok. gila best dia berlakon. MANTAP and sangat-sangat menjadi feel dia tu. oh hiba tengok dia. huhuhu

Jalan cerita pun ok rasanya walaupun kadang-kadang terasa cam "ko ni adam saja je nak cari pasal benda yang takde pasal" haha tapi dah jalan cerita camtu kan. kang tak jadi cerita pulak kan:P



so kesimpulannya cerita ini sangat best dan pegi lah menonton. tak rugi :)



read more...

May 22, 2011

Main Tembak-Tembak

semalam berkesempatan mengeluarkan sedikit peluh di Galactic Laser tag after a few times plan cancel plan cancel and last-last jadi jugak plan. hehe


so beramai-ramai kami berkumpul di mid valley. hati dupdapdupdap berdebar nak main. taktau nape nak takut. takut kene tembak kot.-over- huahuahua :)





kitorang main 1 game jer. konon nak test. 10 minit jer. tap cess tak puas kot main 10 minit jer. baru jer dah confident nak tembak musuh dan nak kontrol senapang time dah habis.haha. tapi even sekejap berpeluh gak ah main. naik atas turun bawah lari dari musuh.hehe

next time nak main lagi tapi main lama skit baru best:)
read more...

May 19, 2011

Entry takde tujuan saje nk ada post baru.muahaha

Oh lama sudah tak update.takde idea. Type2 pastu tekan button draft. Sekarang ni lagi suka pergi membaca blog orang jer.

Sindrom hangat-hangat dashed tahi ayam dashed btul lah.rajin sekejap je

Ok entry ni diakhiri dgn gambar syok sendiri.

Eh bosan la kau ni seri! - ha ha ha


posted from Bloggeroid
read more...
 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©