Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

May 30, 2011

SUJU M mini konsert

ceh tajuk cam lah pergi tengok konsert tu. haha.

ok sabtu lepas sempat pergi menyinggah ke hari belia di putrajaya. ramai gila org woooo. mungkin sebab dh faktor umur yg meningkat KOT *sobs* tak berapa minat lah duduk bersesak-sesak dengan orang ramai. tapi sebab adik-adik nak pergi. kakak& abg ipar yang baik ni pun bawak lah dirog pergi.

tapi kitorang stay sekejap je. jalan,jalan and jalan sampai ke jom heboh pastu balik. tingglkan adik kt situ sebab dia yang semangat nak tengok SUJU M kesayangan dia. konsert malam. memang hakak dia ni malas nak menunggu. adalah lebih baik balik rumah dan layan konsert af detik hati kakaknya ini.hahaha


ini dia muka-muka yang pantang cuti sekolah mesti datang bertandang.hehe

jalan sekejap duduk

ehem . kakak dan abang ipar yang baik. ehem



cubaan kononnye aku ramai awek.gila cool. KONON



jalan sekejap duduk lagi *haha*


SUJU M. adik ade rekod video, sumpah tak paham, dia cakap sikit jer orang menjerit. last-last rasa orang jerit je lebih. haha.

ini dia muka budak semangat menanti kumpulan kegemaran. yang si kecik tu terpaksa berkorban temankan kakak dia yg excited sorang-sorang takde sape nak join.haha


ok itu jer lah cerita hujung minggu lepas. dah 5 minggu berturut-turut orang datang bertandang ke rumah setiap minggu. this week family in law pulak nak datang. meriah rumah ai. hehehe



2 comments:

nurul azida ahmad said...

bestnyer ye dah bekeluarga! eceh...

mungkin betul la ko ckp pasal dah tua, so tak kuasa nak pegi bende2 cmni kan. aku terjerumus jap dlm konsert tu, tp menunggu dr kul 9 nak dkt kul 10 bru start. xpaham aku kenapa dorg terkinja2 dan menjerit. hahaha =p

Seri Mas Nurwani said...

aku x kate dh tua. aku kate peningkatan umur jer.haha :p
bosan lah nk tgk konsert cmtu. xminat. ramai org cm pening.huhu

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©