Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

April 29, 2011

Album

.
.
  

Jeng jeng jeng. wedding album dah  siap.Yeay. Sekarang officially hal-hal wedding dah settle.phew~

dan semalam dah masuk tepat 3 bulan berkahwin. kitorang dah bertitle pengantin baru LAMA.hehehe






Review on album(s) ? I LOVE IT!  Cantik! senyum lebar :D tiga-tiga album menepati kehendak dan citarasa pasangan pengantin baru LAMA ni. kami mahu sumthing yang simple dan less editing. pendek kata memang puas hati lah.hehe

thanks MadeByEpik!


:)


psst: baru perasan dah lama tak post apa-apa kat sini.huhu


read more...

April 16, 2011

Maharaja Lawak I LIKE!

.
.
semalam dengan semangatnya pergi subscribe astro warna hanya kerana Maharaja Lawak. PANDAI ko astro. ko tau orang mesti nak tengok ML. ko pi bantai buat kat astro warna yer. pandai pandai. dengan faliq sekali terjebak dengan ML. bergegas kitorang subscribe astro warna.haha sebelum ni nan hado aku nak  amik tau pasal astro mustika warna citra nih:)) eh tapi bergegas tak bergegas petang jumaat gak lah baru nak subcribe. hahaha

tapi memang berbaloi demi Maharaja Lawak. KAHKAHKAH lawak gila Nabil, Sepah & Jozan semalam. gelak guling-guling. eh Jambu pun best. gelak guling guling lagi =))

jom layan video diorangg!!




Nabil memang terbaik.stylo gila. 





Sebelum ni sumpah tak pernah tau Sepah ni lawak gila.sebab tak pernah tengok pun diorang buat lawak. Tapi dlm ML ni terbaik gak ah lawak diorang.gelak guling guling.haha





jozan of course lah memang lawak kan :D





jambu -KAHKAKAHKAH-



oh happy nya ada aktiviti best malam jumaat. firday nite laugh feverrrr~~
read more...

April 07, 2011

Movie : JustGoWithIt

.
.
tadi berdate night dengan suami. pergi menonton wayang. ya ampun dah lama gila tak pergi tengok wayang sejak cerita Merong Mahawangsa yang membuatkan i tidur nyenyak dlm wayang. rasa macam banyak movie yang terlepas.rugi.huhu.ok nevermind abaikan yang itu. tak penting pun. yang penting ni haa nak cakap cerita Just Go With It BEST gila. Ok siap bold kan lagi. tu.haha

serius best. gelak gila tengok. gabungan Adam Sandler and Jeniffer Aniston memang mantap. watak anak-anak dia pun best. walaupun jalan ceritanya agak tipikal. tapi tak apa, yang penting lawak dia best. gelak dengan seronoknya =))



Synopsis : A plastic surgeon (Adam Sandler), who pretends to be married as a pick up line, finally meets the woman of his dreams (Brooklyn Decker). He doesn’t use the pick up line on her but when she finds the wedding band he uses and she believes him to be married, he has to tell her he’s getting a divorce. He asks his office manager (Jennifer Aniston) and her children to pose as his family in order to prove his story.




berbaloi untuk di tonton.tapi copp ini ikut taste masing-masing ok.heeeee;D



read more...

April 06, 2011

Wordless Wednesday : A year ago at Kawah Putih, Bandung. ahh RINDU!



Photobucket


Photobucket
Photobucket


read more...

April 05, 2011

Sepetang di Sg.Congkak

.
.

  • pergi ke sg.congkak bersama adik-adik. sampai tersesat-sesat nak sampai ke sana even pakai gps. memang tak boleh harap.hehe
  • suruh adik-adik turun dari manjung.pastu angkut diorang ke sini -hehe cuti sekolah dah abis baru nk ajak adik jalan-jalan:p -
  • trip santai sebab dah lama tak buat trip. tak ada masa nak plan.huhu. busy sungguh.
  • air terjun adalah sangat sejuk -brrrrr- lalu mengambil keputusan rendam-rendam badan aja. tak nak basah-basah. x tahannn.haha
  • eh tak tau lah nak cakap ape.layan gambar jer lah.eh? hehe

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

Photobucket


  • ok sebenarnya ini entry tertunggak sebab tu malas nak tulis panjang-panjang. caption pun malas nak fikir.hehe ampun. tunggu next entry k:)

read more...

Demam AF

.
.
demam af dah bermulaa. yippie!


happy gila bila af dah start balik.hehe. rasa bermakna skit astro kat rumah tu:P


ingat lagi dulu masa tinggal kat merpati, kitorang pasang astro semata-mata sebab af. lepas af habis tak berfungsi sangat astro tu sampai lah ada reality show the kardashian etc etc semua tu.


sekarang ni balik kerja rasa bermakna skit nak kejar balik rumah tengok diari af.haha. lame? tak pun. best apa af. menyinari hari-hari anda! :P


peserta favourite skang ni tak ada lagi. kena tengok diari dulu.


tapi sekarang ni suka tengok nera. cantik lah dia! (harap-harap tak gedik) hehe.

Photobucket
read more...

April 04, 2011

ABPBH

errr bila dh petang-petang baru nak post entry psl abp.hehe



semalam siapa tengok abp?sila angkat tangan! (saya saya! jawab yours truly. haha)


ok fine takde org lain jawab.


ok malas nak cakap pasal pemenang dah.sebab mesti korang dah tahu kan.



semalam pertama kali dalam sejarah tak tukar-tukar channel dari awal sampai habis.haha. lawak habisss.lawak gila.  gelak berdekah-dekah. at one point tu terasa bukan tengok show anugerah ke ape tapi rasa cam tengok raja lawak.hahaha. faliq yang tak pernah tengok abp pun duduk melekat tengok sama dari awal sampai habis show.



*gelak berdekah-dekah*


abis show terus kitorang sambung tengok lawak jozan kt youtube pulak.sambung gelak berdekah-dekah lagi :)) pastu tengok jam dh pukul 2am. esok pagi kerja, demn! haha
read more...

April 01, 2011

Promotion AirAsia

.
.

airasia buat promotion lagi! kali ni promotion 1 April.

buy 1 free 1!

yer beli satu percuma satu yer. tak percaya? memang sangat murah. 


yours truly dah rembat dah tix. kali ni bercuti bersama family. tapi next year lah. ke mana? hahahahaha gelak dulu. ke BANDUNG lagi. just kali ni tambah ke jakarta. yipppiee *lompat bintang*


ok korang cepat-cepat pergi booked. promotion valid untuk harini saja!

cepat! cepat!


bila airasia buat promotion memang panas bontot. menguji keimanan betul:))
read more...
 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©