Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

April 05, 2011

Sepetang di Sg.Congkak

.
.

  • pergi ke sg.congkak bersama adik-adik. sampai tersesat-sesat nak sampai ke sana even pakai gps. memang tak boleh harap.hehe
  • suruh adik-adik turun dari manjung.pastu angkut diorang ke sini -hehe cuti sekolah dah abis baru nk ajak adik jalan-jalan:p -
  • trip santai sebab dah lama tak buat trip. tak ada masa nak plan.huhu. busy sungguh.
  • air terjun adalah sangat sejuk -brrrrr- lalu mengambil keputusan rendam-rendam badan aja. tak nak basah-basah. x tahannn.haha
  • eh tak tau lah nak cakap ape.layan gambar jer lah.eh? hehe

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

Photobucket


  • ok sebenarnya ini entry tertunggak sebab tu malas nak tulis panjang-panjang. caption pun malas nak fikir.hehe ampun. tunggu next entry k:)

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©