Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

April 05, 2011

Demam AF

.
.
demam af dah bermulaa. yippie!


happy gila bila af dah start balik.hehe. rasa bermakna skit astro kat rumah tu:P


ingat lagi dulu masa tinggal kat merpati, kitorang pasang astro semata-mata sebab af. lepas af habis tak berfungsi sangat astro tu sampai lah ada reality show the kardashian etc etc semua tu.


sekarang ni balik kerja rasa bermakna skit nak kejar balik rumah tengok diari af.haha. lame? tak pun. best apa af. menyinari hari-hari anda! :P


peserta favourite skang ni tak ada lagi. kena tengok diari dulu.


tapi sekarang ni suka tengok nera. cantik lah dia! (harap-harap tak gedik) hehe.

Photobucket

5 comments:

Apple Cute said...

cantik2..suara sedap x? hehehe erm dekat da depa nya umah kaca jalan kaki 15 minit je dr umah aky...hehehe .. rumahku xde astro la~

Seri Mas Nurwani said...

suara dia ok kot. haritu dengar sipi2 aje.haha. best lah ayu rumah ko dkt dgn rumah kaca diorg. kalau aku x yah dah astro, tiap2 hari aku dtg jenguk ke rumah kaca diorg:p

Apple Cute said...

ala seri aku bukan nye tak mo p...nanti bebudak AF tu asyik pandang aku and tertanya eh LJ ke tuh...wakakaka sebab tu smapi skang aku x p pon jenguk situ...hehehe

Nur Haedzerin said...

Umah aku pon. haha! semalam br gi sana.

Seri Mas Nurwani said...

@ cik LJ. Oh i paham:p hehe

@ eein . ahh jeles lah camni! haha

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©