Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

January 27, 2010

Trip

After trip bandung, kami akan ke langkawi pula. yeayyy. suka=P tapi tak ada masa lagi nak organize semua benda untuk trip nih. sangat-sangat busy. maybe after my e-day baru start buat semua benda booked hotel n transportation, itinerary etc. haha tetiba rasa jadual awal tahun ni sangat packed pulak, balik bandung busy with my e-day, after that ke langkawi pula n after langkawi trip to singapore pulak. wahh banyak betul tempat nak pergi. suka sekali lagi=P

tapi sedihnya after mid year dah tak dibenarkan buat trip. amaran dari en fal:( kena simpan duit for my w-day pulak. kalau asyik berjalan memang tak terkumpul duit lah kan. huhu . tapi rasa macam nak selitkan jugak lah satu trip hujung tahun ni :p nanti try pujuk en fal. hewhewhew~

hurm nak kemana ya? bangkok, chiang mai or bandung sekali lg?
pics at bandung :




note : untuk info bandung sila klik page Cik Zieda ya.Semua info ada kt situ. malas mahu menulis panjang lebar. heee:)
read more...

January 24, 2010

February

Yay february dah kunjung tiba. February yang membawa perubahan besar. faliq and me - we're getting engaged. after 3 years of ups and downs relationship we decided to halfly-tied the knot. happy and excited but at the same time sangat-sangat nervous ok. but who doesn't kn? :p hope everything goes well as planned.

february juga akan berlaku perubahan dalam my working life. fal akan bertukar kerja. yes before this kitorg satu tempat kerja. sangat happy n senang ok. everyday pn hadap muka dia saja. masa belajar dulu kitorang bukan belangkas. jarang-jarang spend time together.sebab banyak main2:p.last year study baru selalu jumpa.time dh kerja ni baru lah nampak macam belangkas sikit.kemana-mana pun bersama. sangat happy.hewhewhew:D so sedikit sedih when he told me the news. but at the same time i'm happy for him. career yang diimpi-impikan and salary yang bertambah-tambah. siapa yang tak happy kan. perfect combination:) so my dear, gud luck at your new place. ada masa lunch la ngn kitorg selalu :p

* saya yang suka berposing, dia yang rajin bekerja:p hiks~*
read more...
 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©