Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

January 27, 2010

Trip

After trip bandung, kami akan ke langkawi pula. yeayyy. suka=P tapi tak ada masa lagi nak organize semua benda untuk trip nih. sangat-sangat busy. maybe after my e-day baru start buat semua benda booked hotel n transportation, itinerary etc. haha tetiba rasa jadual awal tahun ni sangat packed pulak, balik bandung busy with my e-day, after that ke langkawi pula n after langkawi trip to singapore pulak. wahh banyak betul tempat nak pergi. suka sekali lagi=P

tapi sedihnya after mid year dah tak dibenarkan buat trip. amaran dari en fal:( kena simpan duit for my w-day pulak. kalau asyik berjalan memang tak terkumpul duit lah kan. huhu . tapi rasa macam nak selitkan jugak lah satu trip hujung tahun ni :p nanti try pujuk en fal. hewhewhew~

hurm nak kemana ya? bangkok, chiang mai or bandung sekali lg?
pics at bandung :




note : untuk info bandung sila klik page Cik Zieda ya.Semua info ada kt situ. malas mahu menulis panjang lebar. heee:)

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©