Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

February 08, 2010

Farewell

Majlis : Farewell Faliq
Tarikh : 3 February 2010
Venue : Sushi King, Alamanda

last week berkesempatan buat super simple farewell party (party ker?hiks) utk my dear aka Mr Faliq:p At first kitorang tak berhasrat pun nak buat since kitorang still akan jumpa faliq during lunch hour everyday. but then i terfikir. why not buat kan. saja nak kasi pakcik tu happy skit:p hehe

So bermula lah agenda memplannya. nak buat kat mana, nak beli apa.apa nak kena buat supaya faliq tak syak apa-apa etc etc. and outcomenya faliq memang suprise ok.sangat happy plan menjadi sebab memang sangat susah nak rahsiakan apa-apa dari dia.mesti dia dapat hidu. tapi kali ni i berjaya. suka tengok muka dia terkejut. Happy:D hehe



Yang di suprise: Mr Faliq


Yang Merancang : Seri Mas Nurwani

Ahli- ahli terlibat : Nurul Azida, Uswah

Ahli-ahli lelap : Kak Suri, Eein and Fazira (sebab last minute diorg tak jadi join)

thanx to zieda - lakonan anda memang mantap.hehe

Plan Accomplished! yeah~

4 comments:

Eggie Eggblood said...

ala, x terkejut pun, saje je buat2 terkejut XD XD

Seri Mas Nurwani said...

ahaha. jgn nk tipu. malu la tuh. bwek~~

zieda said...

hahaha..gotcha! sy dah jumpe blog awk! sy dah jd silent reader awk..hewhew~

Seri Mas Nurwani said...

haha. dah x silent lah kalo u habaq kt i cik zieda oii:p

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©