Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

April 16, 2011

Maharaja Lawak I LIKE!

.
.
semalam dengan semangatnya pergi subscribe astro warna hanya kerana Maharaja Lawak. PANDAI ko astro. ko tau orang mesti nak tengok ML. ko pi bantai buat kat astro warna yer. pandai pandai. dengan faliq sekali terjebak dengan ML. bergegas kitorang subscribe astro warna.haha sebelum ni nan hado aku nak  amik tau pasal astro mustika warna citra nih:)) eh tapi bergegas tak bergegas petang jumaat gak lah baru nak subcribe. hahaha

tapi memang berbaloi demi Maharaja Lawak. KAHKAHKAH lawak gila Nabil, Sepah & Jozan semalam. gelak guling-guling. eh Jambu pun best. gelak guling guling lagi =))

jom layan video diorangg!!




Nabil memang terbaik.stylo gila. 





Sebelum ni sumpah tak pernah tau Sepah ni lawak gila.sebab tak pernah tengok pun diorang buat lawak. Tapi dlm ML ni terbaik gak ah lawak diorang.gelak guling guling.haha





jozan of course lah memang lawak kan :D





jambu -KAHKAKAHKAH-



oh happy nya ada aktiviti best malam jumaat. firday nite laugh feverrrr~~

3 comments:

Miss Aai said...

nabil lucu!nabil mars!hehehe

nurul azida ahmad said...

hahahaa. memang terbaik ar nabil. aku pun suke sepah n jozan jugak! dorg mmg dah pro! sila keluarkan amir tu ha! eh tetibe. hahaha

xara said...

muka legend tapi hati pink :)

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©