Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

May 23, 2011

Movie : Nur Kasih

ok harini nak reveiw sikit pasal movie yang disukai ramai , Nurkasih The Movie -> mood tengah rajin. ehemm

semalam sempat lah menjengah ke alamanda menonton NKTM, seperti biasa panggung mesti lah penuh kan:) and NKTM adalah sangat best. untuk yang follow drama mesti rasa sangat puas hati.

sedih ok NKTM, rasanya all the way cerita sedih. rasa sebak je sepanjang masa. hampir-hampir nak menangis tapi tak jadi sebab faliq asik nak gelakkan yours truly nangis. sekejap2 kang dia check ujung mata yours truly ade air mata ke tidak pastu nanti dia gelak slow-slow kat sebelah.potonggg tau laki haku ni! sentap air mata tu nak kuar. dah yours truly kena control macho.hahaha 

lakonan semua pelakon adalah mantap seperti biasa lah kan macam dalam drama diorang. tapi lakonan @tiztiztiz adalah sangat-sangat best ok. gila best dia berlakon. MANTAP and sangat-sangat menjadi feel dia tu. oh hiba tengok dia. huhuhu

Jalan cerita pun ok rasanya walaupun kadang-kadang terasa cam "ko ni adam saja je nak cari pasal benda yang takde pasal" haha tapi dah jalan cerita camtu kan. kang tak jadi cerita pulak kan:P



so kesimpulannya cerita ini sangat best dan pegi lah menonton. tak rugi :)



3 comments:

Eein Haedzerin said...

I yang macho ni pun ternangis tau. bukan bergenang kat tepi mata, siap menitik2 kat pipi. Terpaksa keluar panggung lambat, tunggu mata kurang merah. kikiki
Lagu2 pun sedap. Tapi setakat ni aku tahu 3 je lagu, kat mana nak cari full song list? puas dah tanya pakcik google.

Seri Mas Nurwani said...

sedih kan. sedih kan. memang terbaik. ost pun terbaik,semua kene je dgn babak. aku taktau list dia yg aku tau yg mila nyanyi tu je.hehe

nurul azida ahmad said...

memang best ke? mmg kene tgk la minggu ni! :)

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©