Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

June 28, 2011

5 bulan

hye peeps:)

lama tak menulis kat sini. tak hilang.tak tak. ade jer. tapi jadi silent reader jer pergi sana sini baca blog orang. tak banyak sangat benda nak coret kat sini.hoho

ni menulis pun sebab baru tersedar hari ni dah masuk 5 bulan jadi puan. hehe

tuptaptuptap dah 5 bulan dah kahwin. laju pulak rasa masa:) rindu nya dengan wedding preparation.huhuhu



update 5 bulan

  • semua sama saja. tak ada perubahan pun.hehe.still kadang-kadang terlupa dah kahwin and tukar status. haritu hampir-hampir nak marah kakak bank sebab panggil diri ni Puan Seri.nasib baik cepat tersedar. kalau tak malu sendiri.haha
  • dah mula sipi-sipi di hujani soalan wajib "bila nak ada anak?" "dah ada isi ke belum?" -bosan- 
  • berat telah menambah 5kg  sepanjang 5bulan.sebulan 1kg you. damnn. muka membulat cam doraemon<- laki ai ckp *sadis*,perut membulat. oh ngeri!

eh tetiba blank -_-

ok itu jer lah nanti update lain. boleh tak ending camni jer. hahaha:))

2 comments:

nurul azida ahmad said...

U KNOW WHAT, EVRYTIME I BACA BLOG ORANG MESTI TENGOK PAGE KO. TP NON ADA UPDATE! HERE U ARE! BUT SOMEHOW, AKU PUN DAH TAK TAU NAK UPDATE. HAHAHA

Seri Mas Nurwani said...

aww marah ke ape ni semua caps lock.haha

itu lah. idea dh tak berapa ada skang ni nk menulis. banyak masuk draft. ni memulis pun boleh tetiba blank.hoho

u tu sila update. sama ja kite ni:p

 
 

Dise√Īado por: Compartid√≠simo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©