Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

July 04, 2011

me braces

.
.
last weekend pergi jumpa dentist.

nope bukan sakit gigi. tapi nak buat orthodontic treatment. *wah bahasa. cakap je lah pasang braces:p*

dah lama dah berniat. dari mula kerja sampai lepas kawin. tapi asik tertangguh-tangguh jer.

terdelay-delay tu sbb takut sebenarnya plus fulus x berapa nak ada lagi:p.haha. sehari sebelum pergi kecut perut gila *tak pasal je* makan tak lalu tido tak lena. hover gila haku ni.hahaha. dah rasa cam nak cancel lagi. tapi pas dapat dorongan faliq si tukang sponsor secara paksa rela niat di teruskan jugak. *sebenarnya dia pening tgk isteri dia kehulu kehilir tak senang duduk* hahah hoverr

masuk bilik dentist sumpah perut kecut gila. siap paksa faliq masuk sekali. perasaan macam budak kecik yg takut jumpa doctor. haha.


baring atas kerusi tu dupdapdupdap. tengok doctor pegang jarum picagari tu rase cam nk melompat. takuttt.tp redha aje.hahaha. rupa-rupanya ekeleh tak sakit pun. tuptaptuptap dah siap. phewwww legaa. tak sakit sbb gigi tak di cabut lagi. nnti pas raya baru cabut. time tu baru betul scary kot. huhuuu


ok gambar after tak ade. kekekekekekek :p

6 comments:

Eein Haedzerin said...

wahh! dah pakai belum ni?

Seri Mas Nurwani said...

udah pakai yangg :p

dd dudu said...

waahh x sakit ekkk??

kite bygkan sakit heeheeeee

alaa nak tgk gamba after ;p

nurul azida ahmad said...

wow! ada gigi bru hehee. betul eh tak sakit? aku ngeri je ngk hal2 berkaitan ngn gigi...ngiluuuuu~

Seri Mas Nurwani said...

dd : x sakit pun. just ngilu skit. dulu pun seri ingt sakit. sbb tu x pergi2 jumpa doc. rupanya tak. tapi ni tak cabut gigi lagi. mayb dh cabut gigi lain cerita dah. hehehe. gambar kite maluwww laa:p

jida : negek. gigi baru apenye. aku bukan pasang gigi palsu.hahahaha. jumpa dentist mmg ngeri aku rase. tak kira peringkat umur.kekeke

nurul azida ahmad said...

hahaha. gigi bru la dgn braces...hihihi...:)

 
 

Dise√Īado por: Compartid√≠simo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©