Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

July 05, 2011

Birthday : faliq♥


 
harini birthday faliq:) birthday pertama sebagai suami. si isteri yang teruja! hewhewhew:P



oleh sebab si isteri yang teruja lebih, macam-macam plan nak buat tapi faliq taknak =s *dia jenis tak suka nak celebrate birthday sendiri. kecewa.hoho*

bila tanya nak hadiah apa pun dia tak boleh jawab.tak best betul. eh ke patutnya best sebab takyah keluarkan duit belikan hadiah?hahaha cuba dia tanya kat isteri dia ni. mesti panjang berjela dah list hadiah.HAHAHAHAHA


last-last suprise buatkan pavlova  aje sebab faliq dah lama berbisik-bisik suruh buatkan pavlova untuk dia. dah lama jugak tak buatkan untuk dia. syndrom malas bertandang.hoho so nak kasi birtday-err-boy happy kita buatkan lah dia pavlova-special-penuh-kasih-sayang satu.hehehe



candle yang di beli secara rahsia. kalau faliq tahu awal-awal lagi dia tak kasi beli. so kita kasi diam-diam jer. tak comel lah celebrate birthday takde candle kan.kekekeke.


 
pavlova-penuh-kasih-sayang *hiks* 

Birthday yang ke dua puluh enam yo!

kebetulan malam semalam office faliq buat meeting. so laju-laju buat pavlova konon nak suprise bila faliq balik. budget b4 pukul 12 lah kan, rupa nya dia yang buat suprise balik lambat. penat ai tunggu.hahaha

my birthday boy yang balik lambat mlm birthday

happy birthday to u, happy birthday to u, happy birthday to my bubu, happy birthday to uuuuuuu~

26! 
sangat happy plan menjadi. seronok tengok muka faliq happy.asyik senyum lebar:D  hilang terus penat. *eceh*


Happy Birthday suami:)
semoga di panjangkan umur dan ehem makin di murahkan rezeki so boleh lah belanja i banyak-banyak lagi:P dan semoga semua impian kite tercapai  (eh?)   ♥

dan lastly


I LOVE YOU more and more and more everyday:) happy happy selalu sayang:) *hugs*

5 comments:

nurul azida ahmad said...

impian untuk ada anak ada dalam list tak? sebabnyer kan, aunty zida punye besday aritu wish list nak tengok baby faliq n seri! hewhewhew~

Eggie Eggblood said...

love you too bun bun, thanks masakkan i pablobo semalam~ balik arini nak makan pablobo balance smalam.

@cik zida: preposterous, pi kawen cepat and ko taram sampai dapat anak.. ape la impian merepek mcm tue zieda oii, mengalahkan makcik umur 40 je ko nie..

Seri Mas Nurwani said...

jida : insyaallah. pasti ada:)


sayang : ur welcome :D

Ezzan Yusop said...

seri!! nampak sedapnyaaaaa!!! jelesnya org reti buat pavlova (ceh diri sndiri yg malas muahaha)

nak tempah kat ko pavlova boleh utk hantaran masa aku tunang nanti boleh?...



....tapi xtau la dengan sapa and bila hahaha!

Seri Mas Nurwani said...

haha thanks ezzan:) senang saje nk buat

ehh percaya ke nk aku buatkan.tak takut ke kalau tak sedap;p kekeke

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©