Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

July 10, 2011

Food Review : Miyagi :)

harini(sabtu) tak ada benda boleh di buat so sepanjang hari duduk di rumah.

Malam dibelanja dinner di restoran jepun Miyagi. dah lama nak try makan kat sini since dah dengar banyak review pasal restoran nih. tapi biasa lah tetangguh-tangguh. bila kitorang nak pergi dia tutup, bila taknak pegi bukak jer dia.haha harini ada rezeki dia bukak. yeay so menuju lah kesitu.hehehe.


 ini lah dia Restoran Miyagi di seksyen 9 , Bangi

 Dengar nya owner restoran ni memang orang jepun:)




interiornya dalam memang feel restoran jepun(agaknya lah.tengok dari drama jepun.kekeke)  tapi suasananya damai and tenang aja. sesiapa yang suka tempat makan yang sunyi dan tak bising sini sangat sesuai.hehe 


Mr.Pembelanja:)

Mrs.Dibelanja:p 



Mula-mula kitorang order sushi Maki Tuna ni. bila dah order baru teringat. damn kat sini mesti guna the real tuna. masa order tu duk membayangkan tuna bermayonis yang kita biasa makan tu.haha nasib baik kitorang jenis yang makan je , tak kisah sgt ikan mentah.hoho


Sushi Maki Tuna. sedapp.ikan dia rasa segar:)



faliq's! sedap gak. tapi chicken dia tu overcooked skit (ni kalau chef dia adalah chef ramsay hell kitchen konfirm pinggan kena hempas sbb masak ayam overcook.ahahaha)

mine!

Sashimi Teriyaki Tei set (kalau betul lah nama dia.ingat-ingat lupa:p) sangat lah sedap dan puas makan. banyak gila dish dia. memang bercinta lah nak habiskanh.hehe

ITADAKIMASU!


dessert free : Rice Cake 

Pendek kata makan di sangat best. price term pun not bad. satu dish dalam range RM30-RM50. lagipun berbaloi-baloi sebab dish dalam satu set dia adalah sangat banyak.konyanggg:p hehehe

2 comments:

Siti Aminah Abbas said...

em ade pekeje mlayu x? kalo ade nk g try la ;)

Seri Mas Nurwani said...

dun worry kat sini halal. ramai family melayu mkn kt sini. and yerp diorg ada pekerja melayu.mix pekerja lah. ada chinese gak

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©