Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

July 18, 2011

BBQ :)

16 Julai 2011,BBQ datang lagii~~

mula-mula plan nak buat bbq sempena puasa yang akan datang dgn geng2 uniten, tapi tup tup bila pung pang pung pang dlm fb tak sangka semua orang boleh datang,dalam sejarah semua orang ok dengan tarikh cadangan, terus tukar plan jadi reunion bbq:p hehe


ini cik tuan rumah yang organise event:) 



kitorang pembantu saje.hiks.



aturcara(wah) start pukul 6. so tengah hari tu berpulun lah kami membeli bahan-bahan utk bbq. agak kelam kabut sebab kalini ramai yang datang. nak membeli bahan untuk 22 org. pergi carrefour mmg ayam marinate tu kitorang pulun sampai habis.nak beli lamb, lamb pulak habis, lari pulak ke cold storage.kat situ pun takde jugak.lari balik ke carrefour. haa semput. event tak start lagi kitorang dah penat.ahahahahaha


dah dekat pukul 6 baru habis beli barang. haa camne? terus lah rush ke Axis ampang. nasib baik tak ramai lagi yg dtg. biasa la tu kn.janji melayu.eh? huhu


mula-mula apa lagi. setup arang lah. tapi sayang nya kali ni kitorang terbeli arang choyyy. tak macam yang sebelum-sebelum ni. susah gila arang tu nak menyala. choy betul.huhu

sementara tunggu setup arang, kita makan dulu pasta sedap. nasib baik ada pasta:p

sementara nk tunggu semua siap, nak  buat apa lagi? kita bergambar lah.:P
 
 


dah gelap baru berjaya nyalakan arang. berpeluh. haha


get ready nak membakar

get ready lagi dlm gaya pose. eh?
 
ok bakar! 

bakar! bakar!

 
tengok arang tu. bara dia tak menyala sangat. sedih betul. dah la ramai org




 
ahli-ahli bbq. beberapa ahli MIA

gambar bersurai.

actually kitorang takde la lama sangat tak jumpa. selalu gak jumpa. tapi bila dapat kumpul semua orang dalam satu masa adalah sangat best.so sangat happy.

hari penat yang menggembirakan:)






0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©