Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

August 12, 2011

Template baru

..
.
hari-hari mengadap blog tetiba terasa nak tukar template blog lah. cam dh lama tak tukar.

rasa nak tukar tapi nk buat malas. mood bebetul rajin tak mai lagi. hehe

rasa-rasa nya nak suruh faliq design kan template baru lah. harap-harap laki den setuju.

************************************************

psst diam tak diam dah masuk dua minggu kita berpuasa kan. sekejap jer dah dua minggu:) esok ada potluck iftar dengan geng2 uniten at me house. hehe seronok! first time ramai-ramai dtg bertandang:)

and lagi dua minggu nak raya.excited nya. tak sabar nak raya. tak sabar nak shopping raya jugak. suka pergi mall pastu lagu raya berkumandang. feel zaman kanak-kanak sangat. sambil pilih baju raya sambil dengar lagu raya. seronok sangat:D








0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©