Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

August 15, 2011

Iftar & Bercuti


update cerita lama.hewhewhew:p


weekend pertama ramadhan iftar bersama gadis-gadis
-haha minggu ketiga ramadhan baru nak post dlm blog-

pergi berbuka di Penang Village alamanda. harga pun murah RM19.90. tapi bukan buffet lah. kitorang tak amik buffet sebab masing-masing taknak makan banyak -ehem:p- makan kat sini pun puas hati. kenyang jugak.walaupun meal dia boleh amik sekali je tapi dessert dia free flow. boleh amik banyak2 kali.memang kenyang:)

motif gambar makanan tak banyak pun? terlupa punya pasal. jumpa-jumpa jer dah bergosip, pastu makan,pastu gosip balik. habis makan pergi bergosip lagi.dari alamanda pergi pulak ke mamak. banyak sangat ceritanya haa.kamera mmg dh lupa langsung.haha. last last pukul 1am lebih br nk angkat bontot masing2.hehe

dan
bila dah lepak lama-lama tu tercipta lah idea trip tahunan kitorang

nak ke sini


huhu tahun ni kitorang memang tak bercuti ke mana-mana lagi. urs truly pun sibuk kahwin, pastu dgn honeymoon trip yang cancel last minute so trip tahunan ni mmg macam orang mengantuk di sorong bantal lah.hehe

eiii tak sabar nyaaaa. excited!excited!excited! 

p.s : nak pi cari baju mandi untuk kamera.hehe


great deal!

2 comments:

nurul azida ahmad said...

huuuu~ gmbr i takde! hehehe. btw, tak sabar nk pegi melancong! yippieee!

Seri Mas Nurwani said...

sempat amik gambagn eein jer.kn masa ko sampai dh busy bergosip.haha

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©