Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

March 21, 2011

Selepas bertukar status

ramai yang bertanya kehidupan selepas berkawin macamana. best ke tidak. kalau jawapan tipikal harus lah best kan.haha. for me tak ada apa yang berubah sangat, kalau dulu kalau balik rumah masuk pintu asing-asing.kata jiran kan:p sekarang dah masuk satu pintu yang sama.hewhewhew. sekarang nak tengok cerita hantu pun dah tak takut sangat sebab malam ada org teman. itu yang paling best.pastu ada kawan nak borak.ada kawan nak bebel.mwahahaha:))

ok serius serius

hidup tak completely berubah. 

still keluar and hangout
dengan girlfriends hujung minggu or bila-bila free


malam-malam still lepak dengan kawan-kawan faliq


weekend still boleh bangun lambat lagi.opssss;p


tapi........... dah rajin memasak sikit.tihtihtih.suka bereksperimen. dah ada dapur sendiri katanya.mesti lah kena rajin kan.
Photobucket
ok.motip letak gambar laki sendiri di dapur?no no no.itu lakonan saja ya.

i guess perubahan yang sikit demi sedikit kot:)


tapi yang best jugak dah tak perlu keluar sangat untuk spend time sama-sama. dah ade rumah sendiri.so kos untuk berdating dah boleh berkurang. penjimatan di situ.bukak laptop layan movie sama-sama atau masing-masing bukak laptop dan layan drama masing-masing.haha

Photobucket
ruang kecil kegemaran kami. tak lengkap lagi. deco sikit demi sedikit

so yeah. jawapan tipikal kepada soalan best ke tak kahwin = mesti lah BEST :D

4 comments:

dd dudu said...

lawanyee umah seri, dapur seri hehe suke2

Seri Mas Nurwani said...

eh.tq dd:) *blushing*

nurul azida ahmad said...

kaki i dah tak sabar nak dtg umah u ni cik seriiii.........

rosealley said...

cantikla dapur!

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©