Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

March 21, 2011

Pergi ke Hot Air Balloon Fiesta

.
.
TAPI


tak dapat tengok hot air balloon nya pun.

sebab kami sampai lambat. semua show pun dah habis. tsk tskk.

mula mula plan nya nak pergi hari sabtu. tapi sebab hujan and cuaca tak cerah sgt postponed ke ahad dgn harapan esok hari cerah. tapi sayangnya ahad pun mendung jugak and last minute faliq ada project nak di siap kan so dalam pukul 6 baru boleh gerak (ciss:p)

so tak ada apa yang boleh di buat sangat selain bergambar sesama kitorang sahaja.haha.


Photobucket
dah sampai.yeay terujaaa!


Photobucket
lautan manusia. ramai gila orang


Photobucket
balloon dah tak ada.mencari keseronokan dengan bermain bubble

Photobucket
mari kita tiup bubble. affu affu~



Photobucket
Photobucket
dan juga mencari keseronokan dengan lampu lip lap di kepala.haha


Photobucket
bersama jejaka yang sibuk tapi masih baik hati nak melayan karenah gadis minnie:P


Photobucket
gambar bukti kami ke festival ni.haha:))


Photobucket
dan satu-satu nya gambar yang ada hot air balloon.ok lah tu kan daripada tak ada.heee ;p




0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©