Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

March 24, 2011

sakit oh sakit

.
.
lately badan selalu tak berkerjasama. selalu sakit. haritu baru demam ni  demam lagi. tapi demam yang sangat pelik. pagi rasa sihat macam biasa and then tengah hari nak pergi makan tetiba rasa sesak dada and suddenly badan rasa sakit menyucuk-nyucuk yang seram sejuk sampai tak boleh jalan. ini sudah pelik. kebetulan pulak semalam hari yang sama nenek faliq meninggal dunia, terus kedua-dua belah family tuduh yours truly ni lemah semangat. nak kena bawak berubat. pulak dah kan.huhu.ingat nak pergi darul syifa, tapi sebab ada kes  skit yang membuat faliq bengang dgn diorg, terus decide jumpa doctor aje. seperti biasa dan di jangka mesti lah doctor cakap demam panas. and dah pergi ambil air penawar jugak. so harap-harap cepat sikit sihat.huhu. benci ahhh sakit



jom makan ubatt!



ok nak balik johor.bye!

8 comments:

nurul azida ahmad said...

wah, balik johor ye! bestnyer! nnti cik jida nak tumpang uols la balik.hehehe

Apple Cute said...

seri...get well soon :D

syarifahh said...

yeke?alaa.tak suka dengar orang sakit mcm ni.get well soon

Seri Mas Nurwani said...

nak tumpang apenye cik jida oii.kitorang dh ade kt johor dh pun nih.hehe

Seri Mas Nurwani said...

thanks ayu! ^-^

Seri Mas Nurwani said...

@syeri huhu dah ok skit dh.scary ok tiba-tiba sakit camni.huhu thanks neway~

nurul azida ahmad said...

kawan aku ade je skt cmni, bile cek preggy. haaaa..ce cek ce cek! hihihi.
get well soon jugak la ceri!

Seri Mas Nurwani said...

haha memang TIDAK lah. tunggu dulu:P neway thanks. dah sihat dah ni. udah boleh berjalan-jalan.

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©