Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

February 18, 2011

yeay esok weekend!


Nota 1 : dah amik softcopy raw pic dari OP.hewhewhew. berpinar mata nak pilih gambar.hehe. lagi 2 minggu yang mane insyaallah dalam next week akan dapat softcopy layout album. tak sabar tak sabar:P this weekend nak berusaha siapakan update and review psl wedding. dah 21 hari dah majlis berlalu. next week dah majlis bertandang. rasa lame lak tak update update. even rumah dah masuk internet pun tak terupdate2 lagi.haha dasar pemalas:))



Nota 2 : ok update untuk majlis bertandang. jap nak fikir. hermm. fikir lagi.hermmm. hermmm. tak ade apa2 update pun.haha. kan dah kata memang tak handle ape2 untuk majlis bertandang nih. kitorang suami isteri just bawak badan jer. contoh baju pun baru je post ke johor tadi sebab tak sempat balik nak pilih baju and fitting. hari jumaat before majlis baru lah nanti kitorang terkedek kedek nak g try baju.hehe. cuma sekarang ni sibuk nak mencari baju unutk pengapit. pengapit perempuan dah settle, beli kain lace kat bandung jugak. 2 in 1. baju yours truly  tapi sebab adik jadi pengapit so takyah nak demand baju baru. haha. nak mencari baju melayu and samping untuk pengapit lelaki. tema untuk pengapit : hitam & gold. eh boleh ke pengapit pun ada tema? hahaha



0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©