Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

February 19, 2011

My Wedding : Dais & Decoration ♥

Both pelamin mini dan pelamin khemah ambil dari manjung saja. walaupun tertarik menarik kebaboom dengan pelamin yang ada kat kl ni tapi sebab budget kocek membataskan impian so option cari saja pelamin decorator dari manjung and thank god i found him:) hehe (mukadimah je cam dah hape2:p)

kenal since wedding abang, and that time sangat-sangat suka dengan hasil kerja mereka + his price is really really cheapo dan lagi orangnya adalah sangat tak berkira. so wallah memang bersinar-sinar lah mata kan.hehe. seperti vendor-vendor yang lain booked him awal jugak, like 11 mth before majlis. waktu tu dah discuss itu ini itu ini. excited lah kata kan. siap dah kasi design camne pelamin nak kan. semangat ko padahal waktu tu memang awal gila dah decide pelamin camne nak. last-last tukar jugak.dah lah waktu tu memang betul-betul sebulan lagi before majlis. nasib baik tak ada masalah.phewww~



my mini pelamin, tema adalah suci murni. so putih menjadi pilihan. hehe
result : ♥ ♥ ♥ ♥  

the main pelamin . ramai yang suka. aand i love it too. hehe
result : ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 




Photobucket

antara servis lain yang di ambil adalah decoration untuk:
  • pagola
  • walkaway
  • tangga
  • bilik pengantin dan
  • henna

keseluruhannya berpuas hati lah dengan hasil kerja mereka. tapi biasa lah ada yang terkurang sana dan sini tak seperti yang di minta but end of the day semua tu boleh di maafkan. redha aje lah. malas nak panjang-panjnag kan.hehe

Photobucket
ok ini dia orang yang bertanggungjawab untuk semua di atas. abg saiful from saiful's design,manjung.
so orang-orang manjung yang masih mencari decorator sila lah pergi menjenguk ke butik abg saiful yer. butiknya di area Ceria hypermarket:)

3 comments:

Aminah said...

Hai seri! Ble sy dptkn fon no saiful design? I nk book dais for my engagement nexmonth. Btw my name is Min ;)

Aminah said...
This comment has been removed by the author.
Seri Mas Nurwani said...

hi min, u kasi i ur email. nnti i emailkn no saiful.

:)

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©