Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

December 06, 2010

kritikal

.
.
.

tinggal less than 53 days nak settle kan semua. tiba-tiba rasa tak cukup masa. busy. kritikal. kasut nikah and sanding tak cari lagi (or tempah).kritikal. kad tak siap lagi. kritikal. diy project ada a few tak siap lagi. kritikal. doorgift tak start deco lagi. kritikal. kebenaran kahwin pun tak buat lagi. kritikal. tak buat event lagi kat fb. sampai semua orang dah tanya. "oit bila ko kahwin nih.mana kad? bila tarikh?" - serius terlupa pasal invite menginvite nih. patutnya dah start buat event kan? kritikal. badan tak kurus-kurus lagi- takut sentap sorang-sorang masa fitting nanti. kritikal. honeymoon pun tak sempat nak fikir. kritikal.

dulu kalau tengok planner rasa macam lama lagi jer. panjang je list.sekarang bila tengok balik list tu dah pendek and dah jadi last month before masuk january.terus terasa freak out. tetiba rasa nak ada PA yang boleh tolong handle kan semua. ah mengada lah ko seri! haha


psst: tapi tiba-tiba rasa nak cepat-cepat settle kahwin. pening kepala ok. sape kate kahwin tu senang. nak handle family dua-dua belah pihak lagi.aishh pening~

6 comments:

Eein Haedzerin said...

baju bridesmaid yang cun tak settle lagi.kritikal.

Seri Mas Nurwani said...

itu separa kritikal.haha

nurul azida ahmad said...

mmg sgt kritikal. huhuh. berusaha la seri! cepat2 kalau nak aku tlg buat ape2 :) tetibe aku pun rs kritikal 56 ari. huhuhu

Eein Haedzerin said...

yeah! if u need any help jgn malu2, roger2 la i.

Seri Mas Nurwani said...

ai malu lah nak susahkan uolls :P
tgh tggu settlekn rumah and nak siapkan bahan-bahan ni. kalau semua dh ready ai roger uolls k

nurul azida ahmad said...

go seri go seri go! :) *pompom girl*

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©