Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

December 08, 2010

kain bridesmaid


jeng jeng jeng~



ok ini adalah kain untuk bridesmaid.hehe. saja nak letak kat sini nak kasi cik-cik bridesmaid tengok. sebab tahu mesti diorang tertanya-tanya camne lah rupanya kain yang cik seri nak kasi:p

ini adalah chiffon warna cream polos:)

basically ini top aje. this sunday ramai-ramai nak pergi cari kain untuk bottom part yang matching dgn kain ni. psst: teruja! :D

my sis akan mejadi one of the bridesmaid too, so plan nak buatkan dia kaftan and matchingkan dgn pario macam pic di bawah. so nanti boleh lah kakak dia ni pakai jugak after wedding nanti.hehe

pic credit to mr.google:)

psst : oh kain ni nak pakai untuk mlm akad nikah bukan hari bersanding :P

6 comments:

nurul azida ahmad said...

wah, putih berseri nampak. ko pakai kaler ape plak ms solemnization tu? haish kene banyak borak nnti bile jumpe this sunday :)

Seri Mas Nurwani said...

lagi mau tanya. aku mesti lah fully putih.hehe

nurul azida ahmad said...

ooo yeke. cik seri suci berseri la gini. hehehe

Seri Mas Nurwani said...

hahahah harusss :P

farahfatihah said...

cantik2..good idea

Seri Mas Nurwani said...

oh, hi puan pengantin baru! (lambai-lambai tangan.hehe)

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©