Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

December 09, 2010

alhamdulillah.senyum

alhamdulillah.. harini pagi-pagi dah dpt berita gembira. settle dah masalah.heeeeee :D

lagi dekat tarikh lagi banyak masalah timbul.banyak betul dugaan. syukur satu dah settle. senang sikit kepala.syukur syukur:)


**********************************
Update 50 hari
  • sekarang tengah mencari kasut kahwin. nikah and sanding. tapi mak aihh. susah betul nak cari kasut pink pujaan hati yang menepati kriteria. merata-rata pergi tak jumpa.kalau susah sgt terpaksa lah cari jer warna grey yang ada (sobsobsob) nak tempah tetiba rasa cam dah tak sempat.
  • kunci rumah baru tak ambil lagi. tuan rumah busy, kitorang busy. tak nyempat nyempat nak ambil. so rasanya dalam next week baru dapat kunci. mahu cuci rumah.yeayy \('')/ - update update: malam ni tuan rumah nak kasi kunci. sebab dia nak ke johor katanya.yeayyy dapt kunci rumah. rumah pertama kami.yeayy. <- ok tahu . gediks.
  • oh proses mencari hantaran pun dah boleh bermula.yeay yeayyy lagi. YES adalah sangat best.hehe
  • hal-hal canopy and catering pun dah settle. the mum dah konfirmkan. dah pergi buat food testing. siap pergi stalker majlis yang di handle oleh pihak caterer (bukan stalker pun sbnarnye, en caterer tu yg suh dtg tgk:p)and amik gambar canopy meja kerusi hiasan meja pengantin semua semata-mata sebab takut anak dia yang mengada ni tak suka. hoho sayang mak. *cium cium hope apa yang diorang janjikan dalam pakej tu dilaksanakan lah. siap ade free honeymoon lagi katenyaa.cam lawak pun ada:p haha

eh rasanya sekarang dah kena start invite orang kan? nak kena kumpul address dah kan. ok lah. nak pegi karang ayat jap. daaa~

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©