Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

December 10, 2010

the rumah



semalam kan dah cakap nak pergi ambil kunci rumah.hehe.harini kunci dah selamat ada dalam tangan kami. yippii :D
.
.
.
.
.




 perasaan adalah macam tak percaya. boleh? haha

lega rumah dah settle.lega dah dapat dapur yg di impikan. hahaha *walaupun bukan rumah sendiri:) lega takde banyak sangat nak dicuci. tuan rumah dah tolong cucikan. tinggal nak mop balik before masuk. after this nak angkat barang sikit-sikit masuk rumah until hujung bulan depan. tv , peti ais, washing machine dah ada. so tak banyak benda asas lagi nak beli. boleh beli berdikit-dikit sampai rumah penuh.hehe *teruja




oh rumah ni akan kosong sampai lah lepas kami kahwin. sekarang ni dua-dua pun tak nak nak pindah masuk sebab sekarang rumah kitorang adalah berjiran di bawah satu bumbung, bukak pintu ai nampak rumah dia. so adalah sangat senang kalau nak ke mana-mana. kalau salah sorang pindah dulu kang susah plak nak ulang alik. tapi risau jugak. tinggalkan rumah kosong lama-lama takpe ke ekk? tapi plan nak jadikan rumah tu tempat port siapkan project diy & doorgift.rumah sendiri senang skit kalau bersepah penuh dgn barang diy . 

6 comments:

farhanna said...

sis u sewa mana? arghh sgt susah nk cr rmh sewa...

Seri Mas Nurwani said...

hi farhanna:)

ni apartment kat sekseyn 7,bangi. memang susah nak cari rumah. dah r bln tiap-taip hari google rumah tanpa jemu:p jumpa ni terus booked.hehe

caiyok2 cari rumah idaman k:)

xara said...

pasni melanggan majalah deko rumah je la jawabnya..ekeke

Seri Mas Nurwani said...

haruss. x pandang dh majalah pengantin :))

nurul azida ahmad said...

kabinet dapur cantik. aku suke. rumah siap ade langsir tu. sila jemput sy dtg umah yew :)

dd dudu said...

sukenyee dapur ituuu... cantekk

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©