Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

December 05, 2010

kereta, wedding dan meeting

ok dah cerita pasal baby nak cerita pasal wedding plak.


hari sabtunya, ada wedding kawan sekelas di uniten di restoran seri melayu,kl. oh mmg chaos lah nak pergi. pagi-pagi my dad datang rumah nak repair my car, kereta dah berzaman takleh start. malas dah nak repair.banyak duit dah abis kt kereta tu. dengan roadtaxnya mati.sekali my dad datang rescue.yayy happy dengan duit repair duit roadtax dia cover.happy happy. rezeki kawen kot.muahahahhahaha :))



so pagi tu sekejap2 bersiap pastu sekejap2 turun bawah pantau progress (eceh cam ape jer kan.hehe). bersiap kelam kabut. berpeluh-peluh muka mak.abis make up cair.haha

di pendekkan cerita pukul 12.30 kitorang off to the majlis. sampai jer majlis bukak kamera nak amik gambar dangggggg terlupa nak masuk kan memory card.sentapppp. penat jer cas bateri.sudahnya tak dapat guna.yang ada just handfon kamera. terpaksa layan. semua orang duk tanya "mana kamera best? apsal tak bawak kamera best?" rasa nak lempang diri sendiri.haha

so gambar adalah sedikit sahaja. sedey. tapi majlisnya best.cosy je suasana.makanan pun sedap.banyak kaunter makanan.siap ada abc sedap.nyum nyum nyum:P doorgift dia pun best. classy. me like like:)





 abc sedap.hehe


kitorang tak sempat ambil gambar dengan pengantin pun sebab nak berkejar balik ke bangi. both parents nak berjumpa. ada meeting sikit. diorang berbincang about majlis secara details. so layankan aje.hehe

tapi psstttt dah tahu dah warna apa untuk majlis bertandang.warnanya adalah......warna yang paling tak disukai dan dibenci.arh scaryyyy. bila dengar jer rasa cam batu hempap kepala.omagad.NOOOOOOOOOOOOOO!masa tahu warna tu me and en.tunang dah pandang-pandang muka masing-masing.hahaha. tapi tak nak bitau korang warna apa sebab nanti ada lak yang marah sebab taste kan masing-masing. ramai jer yang pakai warna tu sebagai warna tema. uhuhu. semoga en.tunang dapat mengubah fikiran ibu mertuaku.hahahaha. gasak. selamba tulis kat sini tak puas hati dengan warna pilihan FMIL.mintak-mintak family en.tunang tak baca blog ni.hohoho~


4 comments:

nurul azida ahmad said...

weyy? wat color. gosips2. hihihi

Seri Mas Nurwani said...

ko agak2 color ape? aku takmo cakap. rahsiaaaa. ko tengok jer lah nanti.haha

dd dudu said...

omaigod scarrynyee!!

camne seri tunjuk respon masa tu? senyum kelat2? hehehe


ermm nak teke 1)kuning 2)biru 3)merah

which one?
aaa teruja nak tau

;p

Seri Mas Nurwani said...

memang scary pun.sampai rasa cam tak nak hire photog utk majlis bertandang:))skang ni dh redha je. pakai jer lah. sbb majlis belah lelaki kn.mls nk masuk campur.hehe

respon adalah : muka maintain senyum sambil tgn bwh meja picit2 faliq.haha lawak

warna takmo ckp. biar lah rahsia:P tapi biru tu salah. seri suka je warna biru. *hint tak?

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©