Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

November 16, 2010

eid-adha

hoyeah rabu adalah cuti lagi. walau sehari cuma tapi hoyeahhhh bestnyaaa. ok...tapi ada jugak tak bestnya, tak balik kampung beraya. sobsobsob *sedey tinggal lah diri ini keseorangan di perantauan . aceh tipu aje. en.tunang ade so takde lah sorang-sorang sangat pun.heeeee :P


tapi nvm cuti divali haritu dah balik perak lama so takde lah rasa macam lost sangat. walaupun the mum dah bising-bising "akak ni depavali balik lama. raya haji tak balik pulak bla bla bla" . udahnya camne dah raya haji betul-betul 'cantik' terletak kat tengah minggu. tak dapat lah den nak nolong aih.hehe


eh sebenarnya the main point adalah nak wish kat semua orang Selamat Hari Raya Aidiladha. yang nak balik kampung tu drive elok-elok ok. Pandu cermat jiwa selamat. aceh.

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©