Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

November 16, 2010

dilema

pagi-pagi dah mendapat dilema.huhu. pasal rumah yo~ tak tahu nak buat pilihan. sekarang ada 2 option. yang mana korang rasa lagi ok ek?

  1. Apartment murah tapi takde kitchen kabinet
  2.  or apartment mahal skit tapi dah lengkap dengan kitchen kabinet semua
bila fikir-fikir balik rasa better option no.2 tapi masalahnya kawasan kat situ sesak.nak parking pun susah. *bukan kitorang lah yang susah, tapi orang yang nak dtg ke rumah.heeee:P tak suka tak suka. tapi kalau option no.1 dapur tak lengkap. susah lah ai nak memasak nanti. dapur tak lawa nak masak pun malas. huahuahua tetiba rasa cam makcik2 sebab nak sangat dapur yang best. tapi kat sini kawasan dia best tak sesak sangat.haihh fening fening


 comelnyeeeeeee~~

6 comments:

nurul azida ahmad said...

no 2 sesak? di mane tu? hihihi

ko nak settled down kat situ ke? or maybe tgh cr umah sendiri plak?
bg aku kalau nak cr umah sendiri after this, tak dok lama2, baik amik 1st one. kalau agak2 lama, ok la nak amik 2nd 1 tu :)

tp best gak kalau dah ade kabinet dapur kan? hihi, sila rajin2 masak n jemput i dtg makan yewww!~

Seri Mas Nurwani said...

kat tempat pilihan pertama dulu-dulu tu. tahu tak? kekeke:P

mesti lah nak cari rumah sendiri. tapi sementara nak cari rumah tu nak sewa rumah yang elok2 gak. ada dapur sume. kalau rumah xde dapur feel dia sama cam rumah bujang. x syok. ahaha sangat mengada aku nih:))

rasa cam nak beli rumah no 1 pastu pasang kitchen kabinet sendiri:P <- cakap cam banyak duit jer. mmg berangan.kekeke

dd dudu said...

kabinet dapur memang mempengaruhi!!! dd pileh no. 2 ;p

kakakaka

xpun, seri cari lagi, yg memenuhi sume kriteria hehe rajin x ;p

gud luck!

Seri Mas Nurwani said...

kan dd kan? dapur tu mmg pengaruh besar.hehe

sebenarnye ni sebab faliq rajin sgt cr yg lain tu yg konpius skang nih:P

neway thanks dd. skang turn seri lak pening nk pilih rumah.haha

xara said...

kalo saya, saya pilih yang first kot. Pastu beli kabinet untuk dapur gas dan meja makan. So, semua kerja2 memotong boleh dibuat kat meja makan.

Seri Mas Nurwani said...

tapi.. seri nak dapur cantik & lengkap..hehe.

ok fine kene g tgk dulu. rasa2 cam no 2 menang. tgk lah rezeki dpt yg mane satu. jeng jeng jeng~

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©