Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

November 18, 2010

my 2010 eid-adha

how i spend my eid-adha :)

aidiladha pertama yang tak balik ke kampung. rasa sedikit tragis. tapi nasib baik cuti hanya sehari.kalau lama mau makan hati gak. tapi eh kalau lama mesti lah balik kampungkan?hehe:p *pagi-pagi lagi my dad dah call nak tanya buat apa,padahal anak dara dia ni tak bangun tidur lagi kot. tak bagus tak bagus

pertama kali menyambut aidiladha bersama. *eceh cam apa2 jer bunyinya.haha. nasib baik faliq pun tak balik tak dapat cuti. legaaaa. pastu decide harini jom kita keluar.yeayy! (motip letak gambar ala- ala hantu?abaikan saje lah ekk korang)


our lunch. *nak cari rendang ketupat tak jumpa pulak:p 
jalan-jalan dekat the curve, ingatkan nak singgah ikea jap nak cari hadiah untuk wedding kawan kitorang, tapi mak aii ramainya orang kat ikea membeli belah. sesak ya amat. *korang ni aidiladha pun nak shopping ker.ish ish ish so cancel. cari lain kali aje. malas nak bersesak-sesak

  kitorang g tengok cerita megamind. best gilaa ok. serius tak tipu. sumpah lawak. gelak gila dalam panggung. enjoy gila. cerita ni parody cerita superman. suka dengan konsep dia. orang jahat jadi watak utama .korang pergi lah tengok. konfirm tak rugi punya. berbaloi-baloi.hehe *eh banyak lak gila dalam statement nih:))



abis wayang decide nak makan kat Fullhouse si cafe comel (sesuka hati kasi nama sendiri.haha). kitorang pergi kat NZX Ara Damansara.  berapa belas km jer dr the curve tapi nak sampai sana dalam sejam. boleh? sesat barat punya pasal. haha. tapi tempat dia mmg terperuk sikit and tak banyak kedai


 
 
suka gila cafe ni. comel aje interior dia.menu pun comel jugak.





Wok Sear Chicken Chop,Lamb Shank & Creme Brulee. rasanya sedap secantik presentation.



sambil makan boleh jugak kalau nak shopping. harga pun reasonable.murah-murah


interior yang sangat superb. all white.suci dan comel. me like like:P

kereta mini yang famous kat fullhouse.hehe


fullhouse Lifestyle Store and Cafe dari luar. tengok gelap ajer kan kawasan dia. dari jauh dah nampak dah cafe ni terang bernderang.hehe

 psst: nanti korang pergi lah cuba:)


2 comments:

farahfatihah said...

wahh jalan2....ehh citer megamind!!! ala nak g tgk la pas ni

Seri Mas Nurwani said...

farah : jalan-jalan sebab kebosanan sangat.hehe. nanti pergi lah tgk megamind.siyes best gila :P

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©