Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

November 14, 2010

Majlis pertunangan dan wedding stuff hunting


saturday activities : sempat ke majlis pertunangan kawan baik faliq  di gombak. hoho. kami jalan ke gombak memang fail habis.memang bukan kawasan jajahan. even tuan punya badan yang nak bertunang dah text direction sepanjang 6 page. tapi nan ado. sesat jugak.berpinar mata nak baca direction.panjang sangat.haha. even gps pun tak membantu. tah ke mana-mana jalan yang dia tunjuk.hampeh punya gps.hehe


muka ceria memulakan perjalanan. *caption tak boleh blah.haha:))

faliq and friends. sila abaikan aksi sengal itu yer:p

sesat. sorang tengah check gps dia, sorang tgh check direction dlm fon. tapi tak jumpa2 gak rumahnya

akhirnya sampai. sesi perbincangan dah abis masa kitorang sampai.duduk makan-makan lepak2 kat luar rumah. aje. the food was delicious! yummy~

sebab syok sangat borak-borak, lepak-lepak usik-usik sana-sini sampai tak sempat nak masuk tengok hantaran. family belah lelaki dah bawak balik so takde gambar hantaran di sini yer.hehe

eh eh jap. mana pasangan tunang baru nyer?????


ini diaaaa.......



pasangan tunang baru. hadi and alia. congratss korang!
 baju alia sangat cantik. simple and stunning. less is more:)

pasangan-pasangan tunang lama:P semua tengah tunggu turn majlis

saje je nak amik gambar nampak pasangan tunang baru tengah buat outdoor photohoot kat belakang tu:P

abadikan kenangan. ecehh ~
semua dari uniten kecuali cik yana yang berbaju orange.hehe


kawasan rumah pihak perempuan sangat best. banyak rumah-rumah kampung style. tak payah dah g jauh-jauh nak buat photoshoot.hehe

seterusnyaaaa.......




bertukarrrrr~ tukar costume. nak g wedding stuff hunting plak:p


mencari lantern. omg sangat comel-comel and murahh. sayng nya tak de warna pink pekat.

beli a few untuk sample. if sesuai nanti nak pergi beli secara borong lak:p

and then pergi lak cari card stock supplier.kitorang ni majlis dah nak dekat baru sibuk-sibuk nak g cari bahan-bahan. not good not good.

card stock sample.

akhir nya beli a few card stock dulu. nak test print color sesuai ke tak.
sedikit cuak nih. dah last minute sangat .caiyok caiyok kepada diri sendiri. kalau tak sempat siap kita ikut plan B. hehe;p

4 comments:

sayanoa said...

hai u, actually im one of ur silence reader, tapi tu dulu skang tak lagi cuz i dah ade blog(br buat hari sabtu aritu hehehe). btw nak g tau yg i dah follow & link u tau. hope u sudi follow & link me back ya

Seri Mas Nurwani said...

hi noa! thanks sudi membaca blog ai yang tak seberapa nih.hehe. dh link kn ur blog. nanti boleh singgah singgah selalu:p

pinkpolkadot said...

hi! just blog walking and suddenly reaching here ;) lantern tu sgt2 cntik n byk pilihan. boleh tanye, kt mane tu?

Seri Mas Nurwani said...

hi dear, lantern tu boleh cari kat jln panggung. kat area petaling street pun ada. hehe

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©