Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

October 10, 2010

Singgah sebentar


siang semalam berjaya mengheret en.tunang  ke pameran pengantin di klcc.hehe. cadangnya nak mencari vendor untuk invitation card. tapi sayangnya tiada yang berkenan.tskkkk:( so jalan-jalan pusing-pusing pameran tu sambil kumpul brochure jer lah.


pameran kali ni grand pelamin di taja oleh Rins Suzana. meletuppss ok. memang cantik sangatt. sangat suka kerusi itu.

berlatar belakang kan pelamin cantikk . 

dress display from booth Rins Suzana jugak kalau tak silap.deco booth diorang sangat cantik. baju-baju lain yang display pun cantik jugak. 

canopy silver grey + pink. color tema tu. terus snap pic. hehe

 posing dulu kat tengah-tengah orang ramai sambil tunggu fashion show. waktu ni tak ramai sangat orang so takde lah sesak sangat. suka camni. senang nak bincang harga quotation semua. hehe

fashion show bermula. baju-baju not bad lah.

sesi jalan kucing;p

antara contoh kad. tak memikat hati daku

banyak jugak booth untuk photography and videography.   tetiba rasa berkenan pulak dengan pakej videography dari Pixelworks.

balik dengan beg penuh brochure jer lah. takde apa pun yang boleh di book.kecewa skit(tapi boleh plak senyum dalam gambar kn?haha tak menyampaikan jalan cerita betul). kali ni pun cam tak ramai vendor yang best-best. maybe sebab pameran ni dibuat dalam minggu 10.10.10 kot so banyak vendor yang busy <- ni teori sendiri pandai reka


akhirnya mem "booked" kan diri di sini

dan menempah service yang ini untuk perut masing-masing.haha. terus rasa happy:D



3 comments:

nurul azida ahmad said...

canopy pink+silver sgt cantik! :)

Seri Mas Nurwani said...

cantik kan. aku suke gila! :p

dd dudu said...

cantekkkkk, setuju gakk

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©