Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

October 22, 2010

post baru?

eh eh. lamanya tak post entry baru. entry bandung pun tak habis2 type lagi. tersimpan je dlm draft tu.malas gila. nanti lah eh kalau rajin ada lah entry tu.kalau tak ade tu paham-paham aje lah.Penyakit M bermaharajalela.hehe:P

sedar tak sedar dah masuk 2 digit countdown dah until january 2011. woah gila cepat. haritu baru rasa lagi 200 hari.aish aish. panic mode dah nak datang lagi.


psst: malam ni nak g hantar kain and amik ukuran kat en.designer. nervouslah. tettttt. over. bukan nya nak g fitting pun.hoho. arr malunya badan dah berisi. apsal la ko susah nak turun wahai badan. nak naik laju jer ko.aish aish aish.

2 comments:

mang0range said...

hye
jalan2
cutenye blog!
:)

Seri Mas Nurwani said...

hai mangOrange (sambil2 lambai tangan)

thankss.nak g jalan2 kat ur blog jugak.hehe

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©