Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

October 24, 2010

oh G11 ku :(

mood agak sedih. kamera sudah rosak.tskkkkk T_T. oh literally bukan rosak tak boleh guna terus.masih boleh berfungsi dan amik gambar secara cun. tapi lens cover yang rosak. bila ON camera tu the lens cover tak mau terbuka. kalau tak terbuka camne nak ambil gambar kan? tskk tskkk. di suspect ada benda tersekat dalam itu lens.

nak hantar repair tapii banyakk event & wedding yang akan berlangsung dlm masa terdekat ni. camne nak amik gambar pakai baju cantik-cantik. tskk tskk tskkk lagi T_T. arrr rasa tak keruan gila bila kamera rosak. tak lengkap hidup rasanya.hurmm adakah ini tandanya hasrat untuk beli second compact-camera-yang-comel-lote-yang-boleh-isi-dalam-handbag harus di laksana kan? hiks hiks:p


tengok tu.lens dia taknak terbukak full. camne nak ambil gambar nih??

*sedey bila kualiti gambar phone tak best. terus tetiba rasa nak upgrade ke iphone 4. orang kata sambil menyelam minum air. 2 in 1 gitu.quality pic dia memang cun gila. tapi sayangnya wahai Apple kenapa korang buat body dia dari glass. kalau jatuh berdebuk boleh pecah T_T sangat tak sesuai untuk orang-yang-selalu-jatuhkan-barang-macam-ku-ini. huhu

2 comments:

nurul azida ahmad said...

hoho, tp i suke iphone 4, giler kewl! :)

so mmg xle amik gmbr la ni eh?

Seri Mas Nurwani said...

boleh amik gambar lagi. tapi kene letak selotep kt lens dia tu. pathetic gila. ssedey.

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©