Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

October 24, 2010

Game card yang best:D



sekarang dah ada kegilaan baru seisi rumah iaitu
.
.
.
.
.
.
.

















monopoly game card~





iyer, bukan hanya sesuai untuk kanak-kanak aja yer:P yang dah ehem tua besar tapi berjiwa kanak-kanak  macam kami pun sesuai jugak.kekeke:))



strategi kena baik punyaa:b



best gila kot monopoly card nih. kalau dulu kalau nak main monopoly just ada monopoly board game. susah sikit nak bwk ke hulu kehilir. tapi tidak lagi dgn monopoly card. usung ke hulu ke hilir. even ke kedai
makan pun boleh main monoply card. haha addicted gila.kalau time luck tengah baik tu, semua card yang dpt memang cun abis. kalau time dapat card choiii memang susah gila nak menang. strategi kena baik punya.kalau tak ada lah yang dengki nak mengenakan orang:p tapi seronok jugak. dapat berkumpul satu rumah beramai-ramai main game sampai suara dengar ke rumah jiran sebelah.hahaha.

yours truly sedang menunjukkan kepakaran 'mengcong' kad.hehe

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©