Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

October 25, 2010

baju lagi and diy progress

masih ingat tentang kain yang ini?

hehe sudah jumpa dengan cik UA di shah alam bincang pasal baju untuk malam berinai(yang dulunya kalau ikut plan asal untuk untuk majlis bertandang). pergi dengan zero idea about the design. nothing dalam kepala. memang nak harapkan design dari UA aje sebab memang tak boleh nak bayangkan baju macamana yang nak untuk malam berinai. luckily UA dah buat sikit homework and sketched a few design and ada juga design dari simpanan lama yang semuanya omg comelnya design-design itu.sampai susah pulak nak pilih yang mana satu. hehe. basically dah pilih design yang mana satu, tapi just tak finalize lagi. maybe nanti tetiba datang plak idea and ilham boleh lah di gabungkan dengan the main design:)

measurement dah amik and lagi 2 minggu katanya dah boleh fitting size. ok teruja di situ.hehe

nak tengok design? tungguuuuu bila cik UA dah emailkan copynya ya:)

and dalam sibuk-sibuk pasal attire semua project diy still berjalan lagi tau. currently tengah sibuk nak siapkan bunga manggar. sekarang kan banyak diy tutorial untuk bunga manggar and ramai yang diy bunga manggar yang cantik-cantik. so nak join sekaki buat gak.hehe:p

3 comments:

nurul azida ahmad said...

oo baju brown ni buat mlm berinai ye. bertandang nnti baju ape? ala..nak jumpe ko, boleh borak2! :)

Seri Mas Nurwani said...

bertandang nanti cr kt butik pengantin je sebab nak merasa gak feel testing2 baju pengantin kt butik:P hehe. itu r nk jumpa ko gk. rindu gile. banyak gile benda nk borak nih.huhu

Seri Mas Nurwani said...
This comment has been removed by the author.
 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©