Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

October 26, 2010

Empat



nota penulis: entry ini untuk en.tunang kesayangan. korang taknak baca pun takpe:p





hey sayang 


26th october is back!
'
happy 4th year anniversary!


sekejap jer masa berlalu and it's been 4 years already.with all ups and down tak sedar pun masa berlalu kan? and soon i'll be legally yours and you'll be mine. macam mimpi. hehe


thank you for the most meaningful 4 years in my life.saya sangat gembira:D


i LOVE you. sepenuh jiwa. titik.




3 comments:

Eggie Eggblood said...

kepada che owner blog,

shaye juge hingin menghucapkan shelamat hulang tahun ke-4, di shamping itu, shaye juge ingin menyampaikan ribuan kasih dan chenta kepada che owner blog kerana telah mendampingi shaye di dalam ribut, kabut, shenang, shusah, ghembire, ghelise, dhuka, shuka, shunyi dan juga bhising shelame 4 tahun ini..

walaupun di mana shaye berada, di dalam 4 thahun ini, che owner blog telah berjaya berthakte di hati shaye, therime khaseh kerana shudi menjadi buah hati shaye yg baik dan chumey shenantiashe.. walaupun shaye ini kadang2 tidak shenonoh dan suka membuat tidak kisah, namun, shebenarnya shaye sangatlah kisah terhadap perkara2 yang terjadi, ini kerana, shaya sangatlah menyayangi saudari..

sekali lagi, shaye ingin mengucapkan shaye chenta akan che owner blog dan berdoa agar ALLAH shenantiasa memberkati, merahmati, mencucuri, memberkesenankan perhubungan kita berdua..

mohon maap jika pada tahun ini shaye tidak menghucapkan poem-poem enggerish yang menarik ataupun romantis, ini kerana, shaye ingin che owner blog memahami dengan lebih jelas dan tulus akan perasaan shaye yang tidak akan pernah pudar kepada saudari.

akhir kate,
charik-charik bulu ayam, lama-lama akan berchantum lah jua bulu ayam itu.. semakin lame berchenta semakin dalam perasaan chenta itu <- shaye juga tidak berapa mengerti ape maksudnya, namun, shaye sangat mencintai che owner blog ini..

BUU BUU!!! I LOVE YOU!!!
PEACE!!! SAVE THE PLANET!!!
SAVE THE DOLPHIN!!!

best regards

en tunang..

Seri Mas Nurwani said...

Seri Mas Nurwani really really really really really likes this!

nurul azida ahmad said...

ueeewww, shushah shungguh nak baca faliq punye comment tu. hahahaha

hopefully, jodoh korg berpanjangan. aku doakan yang terbaik buat korg. :)

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©