Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

October 27, 2010

en.tunang , bunga segar dan dress majlis bertandang

minggu ni dah berjaya booked en.tunang untuk designkan segala apa yang patut untuk majlis kami nanti. punya lah payah nak curi masa dia. busy semedang dengan macam-macam project.walaupun hari-hari jumpa. susah jugak lah nak curi masa dia nak settlekan hal-hal design nih. itu pun tunang dia ni kena jadi bridezilla, buat muka sedey, buat muka risau, pastu bebel bebel bebel tah hape2:P  *eh boleh tak jadi bridezilla dengan tunang sendiri.haha

tapi memang risau pun. lagi 93 hari je tinggal until 28 januari 2011. kalau boleh nak semua benda settle sebelum januari supaya tak kelam kabut.huhu.kesian jugak dengan dia.weekdays kena kerja sampai larut malam, weekend kena layan fiance dia yg ala-ala bridezilla nih.sekejap nak pergi jalan tar lah, nak pergi nilai lah, nak pergi jumpa designer tukar design lah bla bla bla .hoho. takpe sayang i promise after majlis kita selesai u leh rehat. i tak kacau dah weekend u. tettt boleh percaya ker? hahah after this weekend u i kacau kita g bersuka ria jer. dah lama kot tak pergi bersuka ria tanpa pikir hal-hal majlis nih. nak pergi piknik, nak pergi trip ngn kawan-kawan, nak pergi dating -dating.

and tadi ada email kak lisa nak tanya ada tak diorang jual bunga hydrangea , sweet william & eustoma. tapi sayangnya diorang takde pulak bunga-bunga tu. aduyai mana lah pulak nak cari bunga-bunga tu kt perak nun. kalau kat kl nih banyak jer. nampak nya kene angkut dari kl lah gamaknye.masalahnya sape nak tolong angkut kan? argh argh huhu

 ni kalau dapat buat centerpiece and handbouqet camni mesti cantik gila
source img : google


oh tetiba dah tau nak pakai baju camne kat majlis bertandang. sebab MIL nak buat tema ala-ala inggeris so decide nak pakai dress camni masa majlis bertandang. simple and sweet saja.orang-orang johor korang tahu tak kat butik pengantin mana kat johor ada sewa dress camni. help me pleasee :)

img source : semua from arma couture





1 comments:

nurul azida ahmad said...

teetttt..sy tak tau!~ hahaha. oh btw, kalau ko nak ajak kite org teman ko g mane2 btau la ye. boleh set date :)

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©