Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

September 09, 2010

mari kita meriahkan raya kite dengan.....

pelitaaaa~

color pink harus ada ok. baru naik seri.ceh ceh ceh~


hehe. tadi masa berjalan-jalan dengan adik-adik tetiba rasa tergedik nak pasang pelita kat rumah. sebelum-sebelum nih tak pernah pun. ada panjut pelita kat rumah pun syok jugak.rasa meriah sikit kan. padahal esok dah raya.tapi takpe kan.raya pun sebulan jugak.hehe

kakak diorang yang excited lebey.mwahahaha

oh tadi dah ada pengumuman raya kan. raya jatuh hari jumaat nih.yeay~ walaupun ada ura-ura raya hari khamis. bikin kecoh jer gosip2 camni.hehe:p

dengar jer pengumuman raya terus ajak adik buat henna. motif?? konon nye henna raya lah tu.padahal gedik jer lebey.hahaha

ramai gila orang buat henna dengan auntie ni.berderet-deret tunggu giliran. see see bukan i jer yang nak buat henna raya.hiks:P


tangan yang masih suci dari sebarang contengan


50% siap


tadaaaaa..hasilnya. 
cepat jer kering inai ni.hasil yang memuaskan denga harga yang ciput.mestilah i like kan.
hewhewhew~

pastu mestilah ada sesi camwhoringkan. tak sah kalau xde.hiks:p



esok dah raya.cepat betul ramadhan berlalu kan. selamat hari raya diucapkan pada semua yer. hope semua bergembira di hari raya ini:) daa~~

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©