Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

September 05, 2010

nak balik raya.bye bye:)

less than a week raya akan menjelang tiba.hoh cepatnya ramadhan berlalu. rasa sekejap sangat.rasa cam baru jer puasa tuptup dah nak raya.hehe.even raya tahun ni agak hambar.kemerosotan poket yang amat sangat sampai apa-apa preparation pun tak dapat buat. but it's ok, redha jer lah. raya tetap raya kan:)

tengah hari kang dah nak balik ke perak.yeayy seronot.poket dah kosong.so kena balik kampung awal.mwahahaha alasan. diorang sibuk nak shopping raya.hope dapat lah sepasang dua baju sponsor dari parents.haha keji.dah keje pun nak baju sponsor:p . 


ok lah jumpa lagi nanti.pada yang nak balik ke kampung jugak tu elok-elok drive yer.take care~~ :)


psst:oh lamanya cuti sampai 19hb. en tunang, nanti shaye mesti rindu awak banyak-banyak.huhu

4 comments:

farahfatihah said...

selamat hari raya..moga selmat smpai

dd dudu said...

selamat hari raya seri, have a nice day ;)

Seri Mas Nurwani said...

thanx farah. dah selamat sampai dh:P selamat hari raya jugak yer:)

Seri Mas Nurwani said...

selamat hari raya untuk dd jugak:) enjoy raya kamu jugak ok.hehe

 
 

Dise√Īado por: Compartid√≠simo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©