Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

September 17, 2010

Entry Raya

*entry raya yang tak post2

hai korang-korang. camne raya best tak? hehe

as for me not bad lah.sederhana meriah. *wah sederhana meriah katanya  ada a few saudara tak balik. so macam tak cukup korum tahun nih.hehehe. and this time jugak pertama-tama kalinya pagi raya beraya kat manjung. before ni malam raya dah balik taiping.tapi tahun ni my dad keje lak.nasib baik taiping dengan manjung tak jauh.so takde lah kisah sangat.huhu.


pagi tu pas bermaaf-maafan semua dengan parent and adik-adik kitorang pecut balik ke taiping.dalam pukul 10 dah sampai rumah opah. sedara mara semua dah ade.meriah.

jom kita balik kampung yuk~




saye berumur 18tahun.so masih layak utk mendapat duit raya.hewhewhew~

the girls


the boys


tahun ni kami kembar lagi.syok oo ade adik perempuan.haha


cucu-cucu opah yang comel *mwahahahahaa:))

tapi kat taiping pun tak lama. dalam pukul 12 dah bergegas lak ke nibong tebal.kampungg sebelah bapak.singgah sana lagi lah sekejap.pukul 1.30 kitorang dah bergegas balik ke manjung sebab my dad kerja pukul 4.pastu pukul 6 patah balik ke taiping sebab opah buat kenduri tahlil. haish haish raya first banyak habis dlm kereta jer.memang keje gila. tapi sebab raya kitorang redah jer.haha

sampai balik rumah opah kenduri tak start lagi pastu dah busy duduk dapur isi lauk pauk untuk tetamu. busy gile sampai tak sempat pun nak snap gambar.pastu asyik kena usik pasal nak kahwin .sempat tau diorg tu nak buli.tengah sibuk-sibuk orang nak kenduri  tahlil nih.haha.tapi takpe.i like.rasa cam bakal pengantin.wakakaka:)) *gedixx

malam tu pas kenduri abis je dalam pukul 12 terus kitorang cousin-cousin pecut g melepak. ni acara tradisi setiap tahun.so tahun ni wajib lah buat kan since tahun depan akak diorang ni dah tak single.dah susah nak melepak kang. sobsobsob:( lepak bergosip itu ini. pastu pi lake garden cari lelaki yang seperti perempuan itu.oh sungguh menghiburkan.sudahnya pukul 3 baru sampai rumah.haha







presenting my bridesmaid. ada lagi a few untuk di reveal.hehe

raya kedua dan ketiga adalah beraya-beraya dan beraya sampai penat. nak amik pic pun dah tak larat.so takde gambar untuk itu.hehehe:P







2 comments:

nurul azida ahmad said...

huhuhu.last raya sebagai cik. thn depan cik puan :)

Seri Mas Nurwani said...

nervous nih. time flies. huhu

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©