Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

September 23, 2010

Ringkasan

banyak benda nak cerita. tapi udah takde modal nak taip panjang-panjang. malaih sesangat nak perah idea.


  • dalam mode mencari rumah. sewa aja dulu:p udah ketemu yang berkenan. tapi mak aihh depositnya melampau-lampau. sentapppp. panjang berjela list depositnya. deposit pembersihan? selama ni tak pernah dengar pun deposit cam tu.ker memang ade ek?? semoga dapat kawtim harga bayekk punyaa dgn tuan rumah kalau tak masih perlu meneruskan pencarian our home sweet home dengan bersungguh-sungguh. tak sabar nak deco rumah sendiri (gedik:p)
  • setiap malam bergelumangan dengan gam menyiapkan persiapan-persiapan yang perlu. tiba-tiba rasa insaf wujud bila tengok ticker dah menghampiri penghujung 4 bulan. oh my oh my. banyak lagi yang tak siap. tambah dengan nervous lagi. *nervous apa pun tak tahu. bukannya nak hadap tok kadi pun.haha wahai en.tunang mengapakan kamu masih boleh bertenang? pinjam skit ketenangan kamu boleh?haha
  • tiba-tiba rasa macam nak tukar banyak benda. NO NO NO. cik seri sila tetapkan hati pada pilihan terdahulu. takyah survey-survey dah. nanti banyak sangat tiba-tiba nya.
  • majlis bertandang akan berlangsung sebulan after majlis di perak. perlu balik ke johor  November ini untuk mencuba dan mencari baju untuk bertandang. tak ku tahu apa tema dan warnanya.  majlis bertandang 100% MIL yang uruskan.ku hanya perlu bawak diri dan tadah muka saja ke sana. hehe
  • dalam banyak-banyak benda boleh pulak terlupa pasal pre-wedding photoshoot. kene re-set balik tarikh dengan team KalerPensel. buat bulan 11 ok kot kan? konsep and tema pun blur-blur lagi ni.huhu
  • berat badan naik mencanak-canak. dah tembam bam bam. oh camne lah nanti masa nak amik measurement baju. *malunya badan semakin membesar.padahal patutnya makin mengecil hope sempat turunkan berat badan b4 tu. diet yuk!
  • sedang menghitung hari untuk ke bandung.kurang dari 3 minggu tapi tak booked hotel lagi.rasa cam nak terjah je masa sampai kat sana. *wah wah berlagaknya kamu cik seri.kang takde bilik naya jer . yippi tak sabar nya nak shopping shopping dan shopping:D

itu saja

Sekian, terima kasih :)



2 comments:

nurul azida ahmad said...

hohohoho...perlu saya tlg ke DIY kamu tu? cepatnye ms berlalu~

Seri Mas Nurwani said...

kamu sudi tolong ker? yayy. sayangnye kat kamu! sayangnya kat kamu! :D

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©