Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

August 01, 2010

Red Wok


Hari sabtu adalah hari makan-makan:p.hehe. actually sebenarnya nak pergi main pool and berkaraoke tapi sebab aktiviti tu dah di tunda ke hari lain. so kami mengisi masa dengan aktiviti makan-makan. sangat ber faedah kan? :p

makan-makan di mana?

di sini
seksyen 7, bandar baru bangi

tapi yang tak bestnya terlupa lah semalam hari sabtu, dengan bijak nya set pergi makan kat sana pukul 8. sampai-sampai ya ampunnnn ramai gila orang ok. semua tempat pun orang dah buat reservation awal-awal. tapi nasib baik ada tempat duduk untuk kitorang. fuhh lega.



kami pilih - Korean Sizzling Steamboat hanya rm28/head. buffet ok.



kat sini best woo. ade full access kat semua makanan. ada macam-macam. 3 peti besar makanan.ada daging, seafood, ade mee-mee, goreng-goreng, nak buat mash potatoes sendiri pun boleh. belum lagi kira ice cream dia. woah memang sorgaaa.hehe

tapi sayangnya masa kitorang pergi tu ramai sangat dengan orang so ketam kegemaran ku dah abis.sobsobsob. so kepada sesiapa nak datang pada weekend tu sila lah datang awal sikit yer. tapi sebenarnya diorang akan refill balik apa yang abis, tapi i yang malas nak pergi ambil. ramai sangat orang.huhu

hasil-hasil












sampai kacang peas pun nak di goreng. ape kes? haha



peace sambil makan. peace peace peace perut ku:p



hasil-hasil terakhir



pencuci mulut:)


hoho spend 2 jam kat sana sampai perut kembung. memang kenyang wokk. datang slim. balik sudah jadi temuk:p hihihi.


psst : Red Wok dah jadi our favorite spot untuk makan-makan. sangat berbaloi. korang cuba lah! :)





0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©