Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

July 25, 2010

Shopping raya?

sana sini orang duk sibuk iklan shopping untuk hari raya.hurm wonder why tahun ni memang tak amik tahu langsung pasal shopping raya. even en tunang dah bising banyak kali kalau nak pergi shopping baju raya kt jalan tar mesti pergi before puasa.wajib. tapi bila dengar jalan tar bukan teringat pasal shopping raya. yang teringat nak beli-beli bahan untuk wedding. nak beli bunga, nak beli beads, nak beli ribbon la etc etc.en.tunang pun pening nak melayan. haha. memang bahana wedding preparation sampai raya pun dah tak ambil peduli. padahal kalau dulu baju raya tu memang benda paling penting lah.yer lah nak melawa di pagi raya kan. sekarang ni pandang sipi jer.  hehe. rasanya tahun ni pakai je lah baju yang sedia ada. melainkan kalau ada orang baik hati nak belikan * wink wink :p

eh cakap pasal raya. korang semua dah abis ganti puasa belum? cepat-cepat abiskan. dah last minute sangat nih.hehe

3 comments:

farahfatihah said...

wahhhhhhh sudah shopping raya!! ohh tidak!!! =P

farahfatihah said...

sbb nak kawen la xpk nak raya hehehe

Seri Mas Nurwani said...

farah : tau xpe. apa itu shopping raya? dah takde kepentingan sume tu:p haha

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©