Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

July 25, 2010

Map

hello! salam ahad! *eceh cam skema

tengah dalam mood cari idea untuk invitation card nih. tapi end up mencari idea untuk map. hehe jom layan!

suka sangat dengan map bergambar yang berwarna-warni. sangat comel. i likee!

pic credit

pic credit



pic credit


instead buat map bergambar je, buat map separti kat bawah ni pun best jugak. tambah direction instruction untuk senang kan tetamu. idea menarik. mahu cilok nanti:p

comel kan ♥

tengok tu skit punya panjang instruction dia. konfirm tak sesat punya.hehe

pic credit


tadaaa! ini our map untuk engagement haritu. hasil nukilan dari en.tunang sendiri. last minute punya map. macam main-main jer. tapi i suka.hehe

1 comments:

dd dudu said...

hihihi xpenah terfikir yg map byk versi dan rupeee

comel2 pulak tu yg seri letak ni hahahahaaaa

tapikannnn comel sgt kad tunang korang tu, pandainyeeee

wat laa macam tu lagi untuk wedding, alang2 en tunang tereee

:D

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©