Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

July 22, 2010

Bebel kosong

dalam banyak-banyak preparation benda yang paling tak di fikirkan adalah berkaitan segala urusan deco-deco rumah.khemah, pelamin, bilik pengantin etc. semua lepas kat mak.hoho.tapi lately baru terfikir bila tengok cantik nya wedding orang lain. dengan deco latern lah, arch kristal2 lah. wah sangat berkenan. tapi sayangnya mana nak cari kt perak nun *rasanya ada je. tapi diri sendiri yang malas survey*.kadang-kadang rasa sangat jeles dengan b2b yang ada di area KL/Selangor. banyak sangat vendor yang best.i ni nak amik dari kl alahai over budget la pulak.uhuhu. maybe untuk my wedding akan guna khidmat wp yg buat utk wedding abang i and my engagement haritu. Saiful Design Manjung. hasil kerja diorang cantik. tapi tak discuss-discuss lagi dengan diorang. ish ish dah tinggal berapa bulan lagi jer seri oi. kang diorang fully booked baru padan muka

ok lah tak tahu nak bebel apa lagi *bosan bosan bosan*. nak berangan pelamin idaman sat.hehe

psst: dah nak dekat puasa. tetiba rasa sedey bila teringat tahun depan dah kena bahagi-bahagi hari raya. tak boleh beraya seminggu dah kat rumah.hukhuk~

4 comments:

farahfatihah said...

rasanya kat perak mesti ada kan? kena survey la...kalau jumpa kedai yg best, semua benda pasti leh jd realiti heehe

Seri Mas Nurwani said...

itu lah. rasanya ada. diri sendiri yang bersalah sbb malas survey. kene usaha lebih gigih:p hehe

nurul azida ahmad said...

ayok, tak tau. thn depan raya jb! boleh dtg raya umah i yew...! :)

Seri Mas Nurwani said...

haha boleh boleh. nanti i balik perak dulu. pastu bila i balik johor i pi raye rumah u ok. u tggu taw~ :))

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©