Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

August 09, 2010

update hujung minggu

wah lamanya tak update. rase cam blog weekly update jer. hujung minggu baru nak update. weekdays nan ado. senyap aje. haha. tatau nak merepek ape sebenarnya. sebab tu lagi suka diam seribu bahasa *eceh

hujung minggu ni pun sibuk membusykan diri buat benda-benda di bawah ni sambil get ready perut untuk nom nom nom di Red Wok lagi. *saya sudah temuk.saya sudah temuk.gelak psiko




dah siap 60%.  nak abis dah. tahniah seri *tepuk-tepuk bahu sendiri:p

and oh oh baru pergi tengak inception untuk kali ke-2. yes kali ke-2 yer. suka sangat cite tu.memang terbaik! padahal otak lembab tak paham-paham cite.gelak dah tengok second time baru perasan banyak benda. first tengak rasa ending tu mimpi, tapi bila tengok sekali lagi rasa cam realiti jer. tapi apsal bila dom jumpa anak dia still korek cacing ek? haha

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©