Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

June 04, 2010

Idaman Kalbu


Habib tengah buat promotion mid-year-sales. tadi masa berjalan-jalan di Alamanda singgah sekejap di booth promotion Habib. just nak survey-survey barang kemas untuk batal air sembahyang. sekali masa tengah survey tu omaigod ternampak pulak my dream ring! terus sesak nafas. harga pun omaigod lagi, separuh harga asal. yer lah kata tengah promotion kan? memang dalam budget. tapi sayangnya untuk batal air sembahyang dah decide kasi bracelet/necklace. huuuu rasa cam nak suh en.tunang tukar plan. tapi nak buat ape banyak-banyak cincin kan.redha jer lah. *tapi takpe next time ada lagi.ade orang tu janji nak kasi masa anniversary.ngehngehngeh:P *



Kenapa lah masa bertunang dulu cari tak jumpa.ergh.maybe sebab kitorang survey kat satu tempat je kot. salah sendiri lah.hehehe. tadi survey-survey juga bracelet and necklace idaman. tapi tak jumpa pulak yang berkenan. kena cari betul-betul. takmo nanti sesak napas lagi.hiks:p

So kepada sesiapa yang sedang mencari-cari sila lah pergi ke Habib sekarang.Promotion dia menarik woo. dengar kata harga emas pun akan naik lagi. so better beli sekarang:p

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©