Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

June 02, 2010

Welcome June!

Tuptaptuptap sudah masuk bulan june. Cepat betul masa berlalu. sedar-sedar je dah masuk tengah tahun. huhu

Bulan june bermulanya bulan cuti sekolah dan  musim orang kahwin. sana sini orang kahwin. especially nya cikgu-cikgu.hehe:p Jadual bulan june ni tak packed sangat kecuali majlis-majlis kahwin, so ada banyak masa nak pergi berambu-ramba.yeay:p

this weekend mahu pergi ke Jalan TAR bersama geng gossip tersayang. eein & zieda:p hehe. mahu mencari bahan-bahan untuk pomander ball, bahan-bahan untuk dulang hantaran and nak survey border lace and lace di Jakel n sewaktu dengannya. haritu pergi ke Gulatis di Kajang. hurm tak banyak sangat pilihan lace. pilihan chiffon pun tak banyak (eh banyak sebenarnya just color pilihan hati tu yang takde.hehe). nak survey duchess satin untuk buat persalinan bagi faliq jugak. tak tahu sesuai ke tidak kain tu dengan dia. maybe kena tanya opinion en.designer dulu.

selain tujuan di atas mahu membuat aktiviti ni juga.
 dah lama tak pegang mic dan bergosip dengan budak-budak nih.hehehe


psst: berjaya membeli tiket filem yang di tunggu-tunggu: Lagenda Budak Setan.ada fazura. i like:) n oh minggu ni jadi single sekejap sebab en.faliq nak balik kampung di johor. 

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©